Gårdsbutiken

I gårdsbutiken är ni välkomna att handla kött av godsets eget vilt. I vårt sortiment finner du exempelvis: Fasan, Gräsand, Gås, Vildsvin, Hjort och Mufflon. Det finns också charkuterier i form av grillkorv, ölkorv och salami samt säsongsvis även varmrökta grillgrislådor klara för grillen. 

Vilt som nedlagts på Trolle Ljungby gods hanteras med respekt. I vårt eget registrerade viltslakteri tas det om hand, hängmöras, förädlas och paketeras. De köttprodukter som kräver vidare förädling såsom kall eller varmrökning utav korv och kött görs av lokala entreprenörer. Viltboden är en samlingsplats för alla på företaget och detta bidrar till den goda sammanhållningen.

Vårt utbud

Välkomna till Viltboden! Kom in och få inspiration till dagens måltid. Vilken temperatur ska köttet ha? I Viltboden finns det kunnig personal som gärna tipsar er hur ni ska tillaga och hantera viltköttet.

Tips om ni vill göra en gryta eller kanske grilla något gott. Här finns allt från det som krävs för lite längre tillagning eller varför inte något som går snabbt och enkelt.

Vi har ett stort utbud av vilt i alla prisklasser året runt. I Viltboden finns även delikatesser som passar bra till köttet. Vi hjälper också gärna till att om du behöver en present till någon när och kär.

Öppettider

Onsdag 1/5 Stängt
Torsdag 9/5 Stängt

Tisdag och Torsdag kl. 14-18
Onsdag och Fredag kl. 12-16


KONTAKT

Hitta till Viltboden

Förutom skyltar längs med E22, så kan man köra mot Trolle Ljungby slott. I slottets närområde finns fler anvisningar. Väl på plats parkerar man vid växthusen i direkt anslutning till Viltboden.