Viltkött från gårdsbutik i Kristianstad, Skåne
Trolle Ljungby

Viltboden – lokalt viltkött i gårdsbutik nära Kristianstad

viltboden 10496943_650593388400581_974819075115166996_o Viltboden-059  Viltboden-008

Missa inte årets Viltförsäljning!
Första adventshelgen 1-2 december kl 10 – 15

Denna helg säljer vi ett stort sortiment av färskt viltkött direkt från vårt nybyggda slakteri. Allt jagat på våra jaktmarker på Trolle Ljungby!

I år har vi som vanligt öppet i Viltbodens gamla lokaler men även i växthuset där vi har fler utställare som kan fresta er med både mat och dryck i härlig julstämning,
Bryggeriet håller ölprovningar, vi grillar viltburgare och korv, så boka hela dagen och kom hungriga!

 

 
Nu har vi öppet varje tisdag och torsdag 14-18 och onsdag och fredag kl 12-16
Kontakt: 0703-76 75 01
Viltboden@trolleljungby.com

 

Viltkött från vilt som nedlagts på Trolle Ljungby hanteras med största respekt. I godsets egen viltbod tas det om hand och förädlas till något riktigt gott. Viltkött är magrare än gris- och nötkött, men lika lätt att tillaga. Det går precis lika bra att servera till vardags som till fest.

 

Gården har anor från 1600-talet. När du handlar här vet du var köttet kommer ifrån och att djuren haft det bra. Vad är mer lokalproducerat och ekologiskt än traktens viltkött från dess gårdsbutik? Viltboden nära Kristianstad, Skåne, har ett registrerat viltslakteri som lever upp till Livsmedelsverkets stränga krav och vi har bland annat egen besiktningsveterinär.

 

I vårt sortiment finner du exempelvis:

 

•   Fasan
•   Rapphöns
•   Gås
•   Vildsvin
•   Hjort

 

Det finns också charkuterier i form av grillkorv, ölkorv och salami samt grillådor med kött klart för grillen. Vid speciella önskemål kan du beställa de delar du vill ha. Vi kan även erbjuda catering från någon av våra samarbetspartners; ett spännande middagsalternativ. Viltboden samarbetar också med Charlis Brygghus och Minas Chokladstudio. Lokalt ölhantverk och omsorgsfullt gjutna chokladpraliner tål att kombineras med vällagat vilt.

 

 

 

viltboden-113-face2

viltboden-146-face