Paddla kanot vid vackra Kristianstad | Trolle Ljungby
Trolle Ljungby

Wetlandi – Kanotcenter och Naturresort

Wetlandi ligger vid Ivösjöns strand i Axeltorp strax norr om Bromölla. Här paddlar man ut på upptäcktsresor i Ivösjöns arkipelag eller längs Holjeåns lummiga omgivningar.  Sjön bjuder på många spännande öar och holmar med tropisk grönska. Här finns även möjligheter för övernattning i tält eller vindskydd om du vill leva som Robinson för ett tag.
Upplev stillheten och platser där ni kan vara ensamma i skog och mark och njut av det rika fågel livet och de goda fiskevatten. Runt sjön finns dessutom flera olika naturleder som ger möjlighet till att vandra och cykla. Ledbeskrivningar och kartor finns att att ladda ner så att ni enkelt ska kunna planera ert besök här.

För den som önskar ett bekvämt boende finns Trolle Ljungbys jaktstuga som ligger i bokskogen längs Ryssbergets sluttning i Axeltorp.

Paddling i Ivösjöns arkipelag
Paddling i Holjeån
Trolle Ljungbys jaktstuga i Axeltorp
Naturleder i området

Exempel priser.
Dagstur för två personer.
Start och avslut i Axeltorp 275 kr
Holjeån: Västanå Kvarn – Axeltorp 390 kr
Västanå Kvarn – Klackabacken 475 kr

Övernattning (en natt/två dagar)
Start och avslut i Axeltorp 490 kr
Holjeån: Västanå Kvarn – Axeltorp 590 kr

 

Se vår hemsida för mer information om turer och priser –    Wetlandi.se

 

2015-10-25 14.21.01
Wetlandis grillkåta kan bokas för grupper upp till 18 personer året runt. Populär till grillkvällar för familjen och kompisgänget eller varför inte samla jobbarkompisarna på after work?
Det går bra att ta med egen mat och dricka eller så hjälper vi er gärna med olika förslag på catering.

 

Alla erbjudanden kan med fördel kombineras med chokladprovning i Minas Chokladstudio och eller ölkurser i Charlis Brygghus.

 

IMG_9218 IMG_9216 IMG_9217