Konferensanläggning i Kristianstad | Trolle Ljungby
Trolle Ljungby

Konferens

 

Konferens med tid för smakfulla äventyr (5-15 pers)

I bryggeriets lokaler på gården ordnar vi gärna konferenser i vacker miljö kryddade med smaker från gården.
Tillsammans med produkter från Viltboden och våra samarbetspartners Charlis Brygghus, Minas Chokladstudio och Sotnosens Korvar och Catering skräddarsyr vi en konferens som passar just er.

Till oss tar ni er enkelt oavsett om ni kommer från Kristianstad, Sölvesborg, Hässleholm eller Karlshamn.  Från Kristianstad tar du dig enkelt med direkttåg till och från Malmö, Stockholm eller Köpenhamn.

Bor gör ni antingen i Axeltorp som ligger lite mer avskilt och nära naturen, eller i Espetorp som är beläget i anslutning till godset. Självklart har båda våra boenden alla de bekvämligheter som kan förväntas.

Mat och dryck i samband med konferensen

Förutom fullt utrustade konferensrum så tycker vi att god mat hör till under en konferens. Så varför inte göra ett besök i Viltboden som även erbjuder catering i samarbete med Sotnosens Korvar och Catering, Charlis Brygghus och Minas Chokladstudio som ett smakfullt och spännande middagsalternativ? I sortimentet finner du bl.a. rapphöns, gås, vildsvin och hjort.

Sedan 2014 finns Charlis Brygghus på Trolle Ljungby och här kan ni inte bara få smakupplevelsen av ett gott öl, utan även få lära er ölens historia och hur man brygger det bästa ölet.

Efter god mat och dryck, vad passar inte bättre då än en lyxig bit choklad? Minas Chokladstudio tillverkar egna praliner, och här kan du få lära dig hur det går till att skapa smakrika underverk själv. Hos Minas serveras även chokladfrukost vissa veckor i form av en frukostbuffé i chokladens tecken.

Fritidsaktiviteter under konferensen

Efter att suttit stilla under er konferens och upplevt den goda maten, kan det vara skönt att sträcka på kroppen en aning. Inte långt ifrån konferensanläggningen ligger den vackra Ivösjön. Hos Wetlandi i Axeltorp kan du hyra kanot och paddla ut på äventyr i Ivösjöns arkipelag eller längst Holjeåns lummiga omgivningar.

Tycker du om att fiska? I Ivösjön kan du fånga gädda, gös, abborre och lax. Dock behövs ett fiskekort för fiskare över 16 år. Runt sjön ligger även flera naturleder för både vandring och cykling. Passa på att uppleva stillheten och njut av det rika fågellivet. Ivösjön har många holmar och öar med vacker grönska och det finns även möjlighet att övernatta i tält eller vindskydd.

Värt ett besök är även Bodelssons by the Sea, ett ekologiskt minihotell med fantastisk utsikt, underbar mat och varm stämning.
Klicka gärna vidare på länkarna för varje avdelning så kan ni läsa mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda.
För mer information, prisuppgifter och bokning kontakta oss på info@trolleljungby.com eller tel 044 550 43